Friday, June 15, 2007

Päälinn:-))))

Nu nii... Koolitusel sain teada, miks mehed nii vara ää surevad... Ja naised: palun silitage oma kaasasid kolm korda päevas, kui süüa annate (mida te ju nagunii teete)... Siis on neil oluliselt suurem tõenäosus ületada 60. eluea piir ja nautida teie seltsi kõrge vanuseni... KUI te seda muidugi soovite, eheee;)
Siis olen sõitnud rongiga ja käinud jala, sõimanud Savisaart Keemia tänava teise kohta tõstmise eest ja ligunenud vihmases vanalinnas... Asendanud strateegiliselt olulisi esemeid, mis pagasiga maailmalõppu kadusid ja lobisenud VWga elust ja asjadest...
Loomaaias käisime, sugulasi külastasime (VW ei lähe suglasena arvesse, nemad on rohkem nagu sõbrad;), Tabasalu pangal turnisime ka...
Intsident Loomaaiast:
Kaarel (3a) sõidab oma jalgrattaga ja just tema ees veab üks isa oma tütart, vast ka nii 3-4 aastast selles loomaaia kärus. Hakkavad lapsed seal siis kihistama ja itsitama üksteisele, kui:
Kaarel: Minu nimi on Kaarel:-)))
Tüdruk oma emale: Kuule, ta räägib meiega ja ütles, et tema nimi on Kaamel!
Kaarel (ahastavalt karjatades): ma ütlesin, et olen KaaRel!
Tüdruk (nipsakalt saba keerutades): ise kaamel ja sõidab jalgrattaga!!!
Selle peale lähevad meie teed lahku, sest hirmunud vanemad kartsid Kaarli kurja kättemaksu hingepõhjani solvamise eest:-))
Täna siis võtame suuna lõuna poole, käia veel üks sünnipäev ja siis saame me minna ära oma koju... Oma vannituppa ja oma voodisse:-))))
Kohtumiseni:-)

3 comments:

Aqr said...

Naised.

Anonymous said...

vaat kus lops :(
Kurb kuulda, et me sugulastena arvesse ei lähe. Millega see siis nüüd ära teenitud sai?
Ma tean küll, et meil on täiesti erinevad arusaamad meestest, suhetest, andestamisest ja petmisest ja eri nägemused ajaloole...aga see on ju alati nii olnud.
Ja mehi silitama ei hakka ma ikkagi, surgu nad või viimseni maha.
Vanaema Weatherwax- teada ka kui meestevihkaja vanatüdruk

Metsamoor said...

Sugulased on paratamatud nähtused, aga teid tahaksin oma ellu ka ilma selle paratamatuseta, seega olete pigem sõbrad, muuhulgas ka sugulased:-))