Wednesday, May 17, 2006

Kiire kulg ja kolm titte!

On nüüd alles ajad olnud! Tegin õieti, et puhkuseperioodil rohkem ringi tõmblesin, kuigi mine Sa tea, üksinda kodus lebotada oleks ka võinud lahe olla, aga tühja siis lessamisest välja tuleb, kui igast nurgast vaatab vastu mõni tegemata kohustusejurakas. Külla ma igatahes kellelegi ei jõudnud ja puhkus lõppes vägivaldselt, kuna oli vaja päästa meie väikelinna au ja platseeruda kohtupinki seletusi andma... no ehk saame selle asja lahendatud ja veel vägagi positiivselt, kui advokaadil midagi ära rikkuda ei õnnestu (viimatisel protsessil teda ei viibinud, oli välislähetuses).
Igatahes jõudis kätte see kolm korda edasi lükatud aeg ja Metsatöll laskis kurjadel meestel oma mandlid ära kaksata... Ja siis oligi mul kolm titte ja kogu majapidamine kukil! Tee püreetoitu ja tassi jäätist-jogurtit tonnide kaupa koju... Lõunavaheajal perele süüa ostma, et õhtul ei peaks krattidega kauplustes aelema, siis sõidan selle koju... Ja see üksinda rääkimine, mõistatamine, varsti võin aliaseprohviks saada, aga ehk hakkab ta ikka enne rääkima! Ja no kuulnud on mu kallis kaasa nii mõndagi, mis juba üle seitsme aasta varjul olnud... Ma kujutan ette, et kui kõri korras, siis räägib ta ühtesoodu mitu nädalat, et kõigele vastatud saaks...
Aga 5 nädala pärast on jälle puhkus, kolm nädalat jutti ja katsugu keegi mind siis tööle sundida! Kui viiepäevasest puhkusest on kaks väljakutset (lisaks muud kõned), siis ei taha mõeldagi, mis pikema perioodi puhul saama hakkab! Ja no siis tuleb perepuhkus, st. mina ja lapsed! Mees saab enne ilma lasteta ära puhata!
Igatahes on praegu energiatase kõrge, meeleolu stabiilselt positiivne ja suutlikkus mitmekordne... Homme õhtul saabun koju hilja, tahaks näha, kuidas Töllu unejuttu võimleb:) On kellelgi spioonikaamerat laenata??
Kallistan sõpru ja luban, et kunagi teen oma lubadused ka teoks!

2 comments:

Karuema said...

nii palju lusti ja lõbu kahe mandlitükikese eest :D
arvab karuema, ehkki meil saab seda vaikimisemängu niisamagi harrastatud :P

Metsamoor said...

No näed Sa siis! Hoidke oma kurgud soojas ja ärge neid ülemäärase kõnelemisega kurnake:)