Wednesday, February 18, 2009

5 aastat

on meie pere elanud Kasteheina talus. Hea on Kaarelpoisi sünnipäevaga meeles pidada, sest oli konnake ju reedel sündinud, kui teisipäeva hommikul viimased pambud kolisevasse Escorti surusime, ma ise sain vaevu istuda, aga ei olnud nõus nunnukest turvahälli panema, oh milline hoolimatus!
Siis kartsin natuke küll - võõras linnake, üksinda metsas, lamp pikendusjuhtmega sabas, sest ruumides ei olenud vool laiali veetud jne. Nüüd olen siin kodus ja teen omi toimetusi, nii tares kui linnakeses... Tundub, et juured on maas, kui sügaval just, ei oskagi öelda...

Igatahes toimub sel laupäeval kl 11.00 MTÜ Hoolekoja infopäev Elva raamatukogu kaminasaalis. Räägime MTÜst ja senistest tegemistest. Uutest projektidest, mis kevadel tulemas jm. Üle paari tunni ikka ei lähe. Näis! Olen Gerda näol endale toreda kaaslase saanud, kellega ühiselt seda rida ajada... Põnev igatahes:)

4 comments:

Kudzu said...

Ja veel kümme korda rohkem aaastaid, soovitavalt mõnusaid, kubaseid ja kodusoojusest pakatavaid!
Tahaks ka kedagi oma MTÜ-sse, üksi on natuke nüri ideesid genereerida.

Lendav said...

Kuna ma ei kavatse siit linnast lähiajal kuhugi kolida, olen puhtalt omakasupüüdlikel motiividel väga rõõmus, et sa siin elad. Hea on teada, et lähikonnas on häid inimesi. Et soojus ja valgus, rõõm ja rahu Kasteheinal alaliselt elaksid!

kaaren said...

Talu on v2ga v6imas asi. Soovime ikka v2ge & v6imu koos oma taluga edasi elada!
Pee ess. Ehk on ebaoluline, aga mai l6pul t2itub meilgi 5 aastat, V6sivere Kooli talu asustamisest.

Metsamoor said...

Meie talu on rohkem tare ja muru ja tiik ja lemmikud, aga talu nimi annab kuidagi teise hõngu kui lihtsalt "maja"... Viie aasta eest oli vist üks suurem kolimiste aeg üldse....