Monday, July 20, 2009

Laagerdamine

sai taevataadilt täieliku soosingu ja tulisespäikesepaistes oli Kasteheinal superlahe sõbralikus õhkkonnas mõnuleda.
Kudzu tantsutunnid olid nii turgutavad ja said naiste lobahimust hoolimata täidetud. lapsed said särgid ka suure lustiga maalitud, viltida sai, kes veel jaksas ja ongi kõik - need ametlikud tegevused.
Vaikse järve ja Paisjärve juurde sai sügavad rajad tallatud, näkikolooniat esindati nii ööl kui päeval (aga näkiliikidest räägib Anni rohkem, mulle jäi meelde Lõõritaja-mehelemb?)
Süüüüüüüa sai ka. Ikka vist 7 korda päevas ja vahele veel natuke (minu kõhule vähemalt tundus nii). Indiaanisaunast tiiki kargamised, jutu vestmised, lakkamatu laste kokkulugemine (üldse kokku käis läbi vist 17 lapsejõmmi), noormeeste sillal kaameksehmatamine Lagle poolt, uitamine kottpimedas metsas mööda "lühemat" teed, kuu tõusmine, sitasitikate päästeaktsioon, unustamatud lood Pulli asulast, Eugen Kapo-Kapa-Kopast jne.

Meie pereelu sai mõnusa pai - no ei olnud aega kakelda, tahtmist ka ei olnud. Kui tulevikus kraavi põrutame, siis kutsume kõik rahva jälle kokku... Mõnna on praegu olla. Aitäh tulijaile, olijaile ja lustijaile Kasteheina kogukonna poolt.

Ja et mitte liiga helgelt lõpetada, siis rahad ka. Nüüd kõike kokku lüües tuleb välja, et pere hinnaks laagri eest kujuneb 350 krooni. Seda on rohkem kui ma arvasin, et läheb. Ja nüüd on natuke paha tunne, et lajatan sellise arvega aga järgmisel korral lepime summas enne kokku ja siis lihtsalt rohkem ei söö, kui eelarve läbi saab, eksole:)
Aga saate kanda mulle SB 1106246699.

Järgmisel korral... ehk see ikka tuleb:)

Kaunist ja aitäh veelkord Kasteheinat oma loova energiaga rikastamast.

Moor

4 comments:

Kudzu said...

Aitäh, kallis Moorike, suurepärase vastuvõtu ja vägeva kostitamise eest! Saatsin puuduva osa söögirahast ära ja kinnitan, et see on täiesti normaalne summa pere kohta, ära üldse põe! No ja neid öiseid ujumisi, indiaanisauna, tantsu ja tagaajamist ei saa ju nagunii rahas mõõta!
Tänud ka kõigile osalejatele, suurepärane üritus kukkus välja!

Lendav said...

Niisiis paistab, et sellega võis alguse saada üks uus kena traditsioon. Minu laagerdamiskogemuste hulgas on see igatahes esikolmikus, sae- ja laululaagrite kõrval (täpsemat järjestust ei ole võimalik paika panna). Kolm päeva täielikku rahulolu, see on sel aastal siiani parim aeg olnud.

Soodsate tuulte korral võin ehk kunagi ise sellist laagripaika pakkuda, kuigi sinu jõekäärule on raske väärilist järglast leida.

Soovin lahkele Moorile (ja loomulikult ka kõigile teistele), et laagri toodud soojus ja rõõm ikka kaua kestaks!

Sol said...

Nagu meie suur (ja ablas) pere kodus oluliselt odavamalt sööks... ; P ja kindlasti mitte nii maitsvalt.

Kõik oli lihtsalt imetore ja tõepoolest, toredaid elamusi ja mälestusi ei saa rahas mõõta. Kui sa kunagi julged veel midagi sarnast korraldada, siis meie oleme kindlasti kohal. Nagunii mu lapsed juba teatasid, et nemad lähevad nüüd tädi Kai juurde tagasi. Otsekohe.

Metsamoor said...

Ehh! No järgmiste kohtumisteni siis Kasteheinal:)
Ja mul on välja pakkuda ühed varbavahe sandaal-kingad (pruunid), päikeseprillid,froteerätt lilledega ja Anni rätik, pleed (ilmselt Soli oma?) ja Jansa pearätt. Eks vaatan veel ringi, lastetuppa pole seni oma jalga tõstnud:-))