Wednesday, July 15, 2009

Laager:)

Niisiis on plaanid muutunud konkreetsemaks:) Ja ma tsiteerin taas Kudzut, siis räägime vähemalt sama juttu:)

17.-19. juulil toimub loovuslaager Elva külje all asuvas Kasteheina talus. Kogunemine reedel, 17. juulil kell 11.00. Talu asukoht on Rõngu vallas, aga kus täpselt, tuleks uurida Moorikeselt (Moorike ütleb, et tuleb leida üles Tartumaa Tervisespordikeskusesse viiv tee (Elva kalmistu kõrvalt läheb mööda ja suunaviit näitab). Umbes 250 m pärast näete paremal pool silti RÕNGU VALD, siis keerata vasakule, ja kohe nagu uuesti vasakule, selline kelmikas kurv on seal. Ja siis 632 m mööda metsateed ja tere tulemast. Paar haukujat tervitavad ka, üks neist on kinni, teine tahab pai ja kalli (ja kardab kõiki hullusti) - ärge siis ehmuge. Moor on ka pesakonnaga ootel:)(http://www.kasteheina.blogspot.com/) või Delfi kaardilt.
Kaasa võtta: telk, magamiskotid ja madratsid vms küljealune, vihmariided vihma puhuks, soojad riided õhtuks, dressipüksid või midagi muud mugavat tantsutundideks, ujumisriided ja vannilinad, sääsetõrjevahendid ja näiteks midagi nosimist. Pean silmas kas koogikest või moosikest või seeni või marju, muu toitlustamise osas on nii, et jagame toiduraha inimeste vahel ja kuna plaanis on rohkelt liikuda, mitte rohkelt süüa, siis ilmselt ei tule söömine kallim kui kodus. Otse loomulikult on teretulnud ettepanekud toitlustamise osas, praegune menüü on pudrud hommikuks, supid lõunaks ja vorstikesed õhtuks, aga seda me saame veel täna-homme täpsustada.
Tegevustest: kaks korda poolteist tundi loovtantsu päevas (sellest saab osa minu praktikast loovtantsu aines, aitäh kõigile, kes plaanivad osaleda), viltimine, sokilooma meisterdamine, sallide maalimine, taichi, kõhutants, ujumine, mandala maalimine, jahuvärvide keetmine ja nendega mätserdamine, T-särkide kaunistamine, indiaanisaun, matk Lendava juhendamisel, lobajutu ajamine jne. Ühesõnaga- see on esialgne kava, aga küll me siis kohapeal täpsustame, et mis ja kes.
Kõik ideed on teretulnud! Minu meil on marisknuättmail.com, ühenduge julgesti!
Kohtumiseni reedel Kasteheina talus!
Kudzu
Kohtumiseni ka Moori poolt:) Rajalt eksides haarake päästva telefoni järgi ja valige 5346 2888
Ah jaa - kui on mõni isa, kes soovib üritusel osaleda, siis on see ka lubatud, Töll peaks enam-vähem kodune olema, Andres on ka olemas, Üllari kohta olen saanud lubavaid märke jne. Seega ei diskrimineeri, vähemalt mitte eriti;)

1 comment:

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now. Keep it up!
And according to this article, I totally agree with your opinion, but only this time! :)