Monday, February 20, 2012

Tants ja tagaajamine...

Olisee alles nädalavahetus. Teen kiirelt:
Neljap. õhtu kino Jaanikaga (Mees raha eest), reede päeval kino Gerdaga (Vanne)ja reede õhtul kino Ristoga (Nüüd läheb sõjaks) Viimane oli neist kolmest kõige änksam.
Laupäeval venimas ja õhtul Riitaga Carrrrmen! (esikas, väga huvitav!) ja siis Mokasse, see oli väga vahva.
Siis arestimajja, see ei olnud nii vahva, aga töö on töö isegi öösiti... Siis veel mõnus lobahetk ja tuttu.

pühapäeval tõusin kl 7, küpsetasin leiba ja siis viisin lapse Koolitantsu proovi. Sealt tagasi ja maratoonareid ergutama, ämma vastu võtma ja sealt kohe tagasi Koolitantsu kontserdile. Jessukene, küll oli see vahva! Ma kohe ei jõua neid juhendajaid ära imetleda, kes karjakaupa tüdrukuid ja poisse ka niimoodi - niiiimooodi liikuma panevad. OMA pojakest Vanemuise laval vaadata oli muidugi eriti edev hetk:)
Ja selline tantsuvalu tuli sisse, et kuku pikali, täiega noh! Tahan kaaa, tahan kaaaa, tahan ka tantsida!!!

Nüüd aga spordi kahjulikkusest! Olen korduvalt, teate, korduvalt ka varem öelnud, et sport on kahjulik. Ja minu armas ämm kukkus maratonil kõmaki maha. Võttis arstipunktist mõned kangemad valuvaigistid ja sõitis edasi. Klassikalises tehnikas läbis ta veel mingi 20 või rohkem km läbi tuisu... Õhtul pandi tal käsi kipsi! Kas te kujutate ette, et vanainimesel on hullumeelset jonni murtud käeluuga tuisus vehkida. See tädike on ikka kangest kraamist tehtud!! Respekt täiega ja loodan, et olen 30 aasta pärast täpselt samasugune:-)))))

Ilusat!

3 comments:

mustkaaren said...

T2nap2eva meditsiin teeb imesid, elustab surnud ja paneb jalutud jooksma;) ka Sul on v6imalus elada sportliku 100-ni, kui just ei otsusta elus kannap88ret teha ja metsat88liseks hakata.

Kudzu said...

Ma tahan ka tantsida!!!!! Peab selles osas midagi ette võtma, muidu läheb nälg nii suureks, et torman mõne tantsuetenduse ajal ise lavale ja siis edasi on tee teadagi kuhu:)

Metsamoor said...

Kusjuures ma viimati Vanemuises ja parteris servas lisakohal istudes mõtlesin, et tõuseks ja teeks need 5 sammu ja jookseks üle lava või keksiks vähemalt.... Ja käisin esmaspäeval latiinotunnis, siinsamas Elvas ja see oli niiiiiii hea. Soovi ja saad seda, mida tahad...