Friday, December 9, 2005

Külmon - külmon- külmon...

Ohhh.... Käisin kodukülastusi tegemas... Kolm peret-abivajajat... Ja elavad kui eskimod! Teen kohe ettepaneku, et neile küttetoetust määrata, muidu meil polegi varsti ühtegi klienti, kõik külmuvad surnuks!

Nüüd siis imen endale tasapisi teetassist sooja sisse ja lisaks manustan shokolaadi ka otsa! Päev on olnud põnev ja tõotab üha põnevamaks minna... Mees pages hommikupimeduses kuu poole uludes metsa... Tegelikult küll läks Saaremaa Spaasse mõnulema... Jättis minu maha... Koos külma maja, kahe jõmmi ja kasina külmkapiga!! Seega pean ise mammuti tapma ja lõket üleval hoidma! Õnneks lubas mimmu-Hille mulle appi tulla ja koopas mitte sanitaarkontrolli teha! Seegi hea, peaks ehk vähe veini ka varuma! Ja mõne hea filmigi? Kuigi praktika näitab, et kui kutid õhtul ära vajuvad, on emmedel ka keel vestil ja padi armas, aga proovida ju tasub ikkagi! Juba hakkab soojemaks minema! Ja homseks on ette nähtud mõnus külaskäik Leede poole, et nende uut kättevõideldud pesa sisse õnnistada ja taaskord mõnusalt aega veeta...
Pühapäevaks on tehtud broneering jõulushoppamisele ja tantsukeerutusele! Lahe! Ja küll ma kunagi ikka koristan kah! Kes tolmukolli kardab, ärgu meile külla tulgu!
A Rassu paneb meil ka kildu. Üleeile vaatas hommikul sussi ja pasundas maailmavalust pakataval nördimuskisal, et jällllle shokolaaad! Päkakas siis võttis last kuulda ja täna hommikul oli sussis väike auto... Pisarsilmi tuli laps ja pihtis, et Päkapikk peab ikka söödavaid üllatusi tooma... No soovitasin siis tal auto ära süüa... On ikka tüüp küll! Äkki ta on nüüd nii kaval, et loodab mõlemat saada? Emasse ta küll ei ole!
Ei ole enam üldse külm, klaviatuur tegi sõrmed ka soojaks!

No comments: