Tuesday, December 13, 2005

Kasteheina m�ttekesed

Nädalavahetus möödus mõõdukas melus... Hille käis külas ja vaatasime romantikat;) Mis Sa tibidelt ikka ootad... Let's Dance koos Richardi ja Jennyga... No Rich on väsinud ja juba natuke vana ka, no aga oli kena film.. Ja vägagi ootuspärase lõupga (mitte nagu mõni ütles)... Ja siis Angel Eyes... Taaskord Jennyga... See meeldis isegi kriba rohkem, aga meesosatäitja oleks võinud kriba etem olla... Muidu olin tubli, panin Hille muudkui aga nõusid pesema ja lapsi valvama, aga saime ikka lobiseda ka!

Laupäeval oli klassi kokukas... Päriski vahva. Leed on omale kena pesa soetanud... Väga armas ja nunnu, mitte liiga euro, vaid lihtsalt ilus... Rahvast oli mõõdukalt, mahtusime seega kenasti ära! Risto ei jõudnud... Polnud hullu, loodetavasti oli tal Saaremaal ka lõbus!

Maku läks Iraaki... EstPla 12 juhina! Nii hirmus mõelda... Ja tema ema ma olla ei tahaks, sest väga raske oleks innustada poega oma soovide järgi tegutsema ja teda nende saavutuste eest tunnustada... Seal võib ju kõike juhtuda... Aga omasuguste hulgas on ta järelikult ikka väga tubli ja kõvasti vaeva näinud, et nii kaugele jõuda... See olevat juba pikka aega tema siht ja eesmärk olnud, nüüd siis jõudis selleni... Tubli, Maku, ja tule palun elusalt-tervelt tagasi!

Kajaga kirjutasime, tal Maria haige ja üsna tõsiselt... Saadame tervised siitkipoolt teele... Ja rahu neile hinge.... Ootame lihavõtteid suure hoolega!

Ühistranspordist kirjutan teine kord... Sellist häbi on üsna raske lihtsalr ridadesse valada!

No comments: