Friday, January 6, 2012

Soome-Soome-Soome...

Käisin eile koos töölastega Soomes. Elva motoklubi korraldas selle ürituse ja olin algul üsnagi käegalööv, sest need motoklubi noormehed on alati koledasti hõivatud. Tahe on suur, aga tegudeni jõudmine suht keeruline.

Kolmapäeva õhtul olin tänu supervisioonitöögrupi kokkusaamisele ja Respekti tänuüritusele juba Tallinnas ja ootasin/kartsin tuult ja tormi. Selle juures on hea, et Pilleke mind alati ootab ja igatseb:) Õhtul kamandas motomees mind läbi telefoni käskides hommikul kell 6 õue minna ja tormi hinnata, siis ta helistab ja uurib. Nii saigi, pistsin pea aknast välja ja vaatasin, et pime on, aga ehk pole hullu... Ja tema vastu, et neti järgi vist ka pole hullu ja saigi sõit teoks.

Klubikad olid sebinud laevapiletid ja Tallink andis meile süüa ja saime kaptenisillale uudistam aja kõik oli väga äge. Superstari meeskonda kiidaks kohe eriti. Käisime SeaLifes ja kaljukirikus ja mingi monumendi juures ka. Kõik sujus ja oli super. Ükski laps ära ei kadunud ja ükski tädi hulluks ei läinud. Koduteel keegi ei maganud... Üks põnev päev ühesõnaga... Ja kordaläinud... Lastega majast väljas koos olla on ikka eriliselt põnev ja näeb neid täitsa teisest küljest. nendega koos kuskil koridorinurgas istuda ja mööda laevakoridore tuigerdada on ju taas jagatud kogemus.

Hilisõhtul voodisse kerides olin ikka väsinud küll, aga kohe magama ei saanud jääda, sest tundus, et tuba loksub ja kukun voodist välja... Naljakas, täna ütlesid lapsed, et neil oli sama tunne. Küll see meri on ikka võimas - paneb ka sügaval sisemaal pea pööritama...

Täna käin ja ümisen hommikust saadik mingeid naljakaid laule... Kõigepealt Inese - Kõik mis Sa teed, teed kõik endale... Ja siis Ummamuudu Sisaliku tee - Kõik, mis sa naeratades kinkisid, võib kunagi otsa saada, aga naeratus jääääääb.... Hoolimata sellest, et kl 7 helistas töötaja ja teatas haiguslehest, kl 10 pidin olema kohtus, et üks nummi saaks Tapa kooli pääsme ja mõnigi asi sai kalendrist järgmisesse nädalasse tõstetud, sest nüüd ma lähen koju oma tupsununnude juurde! Kui kodus ka arktikast troopika saaks, oleks elu lill, aga jaanuari asi, sellega võib ilmselt ükskord ära harjuda, nii 30 aasta pärast näiteks...

Seni õitsen ise!
Kõik mis Sa teed....

1 comment:

Aqr said...

Hea on lugeda positiivseid asju ka :) Edu edaspidigi!