Tuesday, July 13, 2010

Laager!

Tere!
Laager toimub.
Kohtume neljapäeva õhtupoolikul alates kl 18st.

Võtke kaasa telgid tudumiseks, ujukad ja käterätid. Soovitavalt ka sääsetõrjujaid (kuigi osa hangin ise ka)... Kes soovib, veel midagi meelepärast nosimiseks jne, mida ise vajalikuks peate:)

Kavas -
neljapäev - sisseseadmine, (taas)tutvumine, murumängud lastega, supelmine ja jutustamine
reede - teeme savitööd (Maris), supleme, vildime prossid või midagi? maalime koos lastega kaevuümbrust, õhtul loovtants ja indiaanisaun.
laupäev - maalime/kaunistame endile kenad kandekotid, supleme ja olekskleme. Kui tekib veel mingeid põnevaid ideid, siis viime need ellu.

Jätame siis endale õiguse kava vabalt ja spontaanselt vastavalt kohaletulijate soovile muuta ja kohendada. Hoidkem sooja südant ja lahket meelt ja kohtumiseni!

Osavõtutasu 300 eeku saab maksta kohapeal sularahas:)
Ja hirmus hea oleks, kui inimeste arvu ka enam-vähem kolmapäeva õhtuks teada saan. 5346 2888 (Seni on kindlalt jah hüüatanud Gerda +2, Lagle+4?, Anni+1, Maris+3, Helbe+2, Hille+1, Kadri+1?. Andke julgelt teada, kes veel tulla tahavad!

3 comments:

Sol said...

Meie perel oli küll väga tore : )Loodan, et Räisad on ka juba laagrist toibunud ja aitähh teile!

Metsamoor said...

Meil oli ka väga tore! Aitäh kõigile osalejatele, kes kasvõi korraks said läbi tulla:)

Karuema said...

Vähemalt mina tundsin küll, et puhkus algas ülilõõgastudes Indiaanisaun ja ujumine mängisid lõõgastumises ülimalt olulist rolli.:) Väga vahva oli ja meie pere jäi igati rahule. Suur aitähh korraldajatele st kõigile moorikese pereliikmetele. Ning tõhusat tööaja algust :P