Monday, June 21, 2010

Puhkus, ehhh

Hei!
Kodus tagasi, palju pesu pestud, lillepeenart rohitud ja tööl käidud... Eksole! Puhkuse ajal, aga mis teha - mõne asja juures on lihtsalt vaja, et asutuse juht ise käpad külge paneks.... Uute tööle võtmine ja vanade vallandamine on näiteks ühed neist ja nende mõlemaga sai tänagi tegeletud... Juhtub, näis, millal ja milliste kadudega see ükskord lõppeb, aga õudne lõpp on parem, kui lõputu õudus. Eksju?!

Lapsed olid täna ämma juures - ja tegid munasõda! Kujuta ette! kaks kaheksa-aastast ja üks kuuene ja määrivad üksteisele tooreid mune pähe! Njahhh, vanaema oli ju linnas asju ajamas ja emme hiljutine jutt munaga peapesust tuli ometigi läbi teha! '

Nüüd aga kaks kutset:

1) 25. juunil kell 11 ootab Elva Väikelastekodu talgulisi, et ühiselt 100 rummi puid riita/kuuri toppida. Talgusupp ja kook ning töökindad on maja poolt! Ootame kõiki! Tulekust võiks anda teada gerda@elvalastekodu.ee või 5346 2888

2) Kasteheina loovuslaager - toimub 15-17. juuli Kasteheinal. Veedame ühiselt aega, loodetavasti tabab meid selline ilm nagu oli eelmisel aastal ja tegevust leiab kogu pere! Kes graafikuga tööl, katsuge sättida. Kohtume neljapäeva õhtul, katsun täpsema info üles heita, kui saan teada, et ikka mõni tulija on! Kasteheina looduskaunis atmosfäär ja vaba liikumisrum võib olla heaks kosutuseks. Pulli asula loodki ootavad järge! Telefon ikka 5346 2888, kuna meil on ka natuke projektiraha selle asja peale, siis on osalustasu kindel summa 300 krooni pere peale ja hiljem juurde ei küsita. Oma lemmikumat näksimist või joogipoolist võib ikka kaasa võtta. Või topinamburit või mõnda muud taimejuurikat:)

Nüüd lähen koju, koorin keha kohviga, et sellest kaelasaanud sodist osagi maha kraapida ja homme puhkan!
Kalli!

10 comments:

Sol said...

Kasteheina loovuslaager oli möödunud suve kõige ilusam ja harmoonilisem sündmus!
Sel aastal olen ma veidi paremas vormis ega meenuta ringitatsavat meremiini.
Mis loovad tegevused siis plaanis on ja kas pakkumisi ka võib teha? Mina nt. võin lastega mängida. Loovalt ikka : )

Metsamoor said...

Tants on plaanis (loodan ikka Kudzule!), Playmais lastele on varutud, suured võiksid ise öelda, mida veel teha sooviks. Vilditud eelmisel aastal juba sai, aga saab jälle, kui soovi on, aga miks mitte ka tassi/särki vms dekoreerida:) Üldiselt - kõik on võimalik!

Kudzu said...

Pakuksin välja loovtööd saviga. Aga savi peaks olema piisavalt!

Anonymous said...

lapsepõlvest mäletan, et jõeääres sai savi välja kougitud, küsi Ristolt, kas ta mäeltab kus see sinise savi koht oli :))))
r

Metsamoor said...

Nii, katsun savi ka selleks ajaks saada:) Ja siis on hangitud riidest poekotid, mida saab igaüks oma käe järgi dekoreerida, guašše ja pabereid veel lastele lisaks. Tasapisi hakkab looma:) Loodan, et tulijaid ka ikka on ja ilm sarnane eelmise aasta omale:)

kaaren said...

aga mina:)?
oskan kyll agrotehnikat, peaaegu kõiki käsi- & remonditöid, kunstiliike, autojuppe vahetada, pilli mängida, kirjutada, karated & veel yhtteist, aga seda kõike oskate ju teie ka...
muidu olex tore yht-teist koos teistega teha. mitte aint kodus hekinõida mängida. meie kandis teatavasti loovinimesi ei ela.

Kudzu said...

Kas laager toimub?

Metsamoor said...

Jah! Laager toimub!

Metsamoor said...

Ja pr. Kaaren - oled väga teretulnud:)

kaaren said...

Sygava kahecus- 6 nördimustundega pean teatama, et ei saa osaleda, qna pean sõidutama peret neljapäeval, reedel, laupäeval ning pyhapäeval. Neid asju ei saa kokq lykata ega nihutada. Mu omal lapsel on see nädal laagrid, lisax lähisugulaste asjad. Just ning vääramatult sel nädalal.