Friday, September 25, 2009

Indigolapsed ja mitte ainult...

Eile käisin Genialistide klubis kontserdil. Koos Anniga. Enne seda käisin elu muutmas... mitte et see teine ei oleks sama teinud, isegi palju ilusamal, õrnemal ja meeldivamal moel - muutnud elu noh. Mulle väga meeldis kügeleda villakotil ja silmad pärani kuulata ja ümiseda, itsitada, lagistada, mõtiskleda, unistada, kommi süüa jne. Iga moosi viija sai demoplaadi kaasa, ma unustasin moosi koju, nii paha tunne oli, aga Anni lubas siiski oma plaati minuga jagada... Tegelikult teeme voorimeheviiside vastu vahetust:))
Minus ei tekkinud pessimistlikke mõtteid, tundeid ega midagi muud...
Tööl.... Ohohoo, remont. Selline põhjalik, laudis laiali, soojustus, uus laudis, värv jne. Oi, mida kõike siit nüüd tuleb... kalliskive ja luukeresid ei ole veel tulnud, küll aga sodi ja saasta... Teen iga päev pilte, et mis ja kuis, hiljem hea vaadata. Jõuluks peab valmis olema:)
Homme Hoolekojaga raamatukogu kaminasaalis toitumisloeng. Sirli Kivisaar tuleb rääkima. Loodan, et on asjalik:) ja siis kohe ämma sünnipäev sinna otsa, kus pean miniate au kõrgel hoidma! Kerli suvatses Korfule sõita ja kui ma ütleks, et ei ole kade, siis valetaksin ikka küll kohutavalt! Õnneks on ehitamine ka nii põnev, et pole aega suurt soojust ja päikest taga nutta - küllap tuleb aeg!
Täna olen natuke ohtlik - hommikul panin jogurtikruusi lauast mööda ja see kukkus mulle lihtsalt sülle.... Jõllitasin kohe natuke aega, ei osanud miskit kosta... siis veel tõmbasin vett kurku, pidin trepist alla kukkuma, auto alla jääma jne. Peab ettevaatlik olema:)
Õhtul Väikse Nõia juurde lasanjet sööma... ja mõtteid mõlgutama...

2 comments:

kaaren said...

Moos plaadi vastu: riili?! Nii lahe. Mix ei võix mujalgi naturaalmajandust kohaldada...

Anonymous said...

No jah. Korful oli ikka ilus küll:)))) Ja soe. Ja sinine merevesi oli. Kuid kahjuks siiski päike tegi nalja ja vabal päeval ei näidanud end. Aga ma arvan, et sinna võiks tagasi minna ja mõnusa villa võtta ja süüa kreeka salatit ja juua veini ja mõnuleda;) Ja autoga ringi sõita ja armsaid pisikesi külakesi vaadata.